Διαδυκτιακά Live Σεμινάρια Εμβολιασμού

ΧΟΡΗΓΟΙ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο ΠΦΣ και το ΙΔΕΕΑΦ, προσαρμόζοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των Φαρμακοποιών στις νέες συνθήκες που έχουν επιβληθεί από την πανδημία, προχωρούν στην υλοποίηση εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Σεμιναρίων σε ζωντανή μετάδοση (LIVE) για θέματα Φαρμακευτικής Φροντίδας, σε συνεργασία με τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με θέμα: «Εμβολιασμοί ενηλίκων-Ασφάλεια & Αποτελεσματικότητα Εμβολίων-Αντιμετωπίζοντας την Εμβολιοφοβία στο Φαρμακείο». Εκπαιδευτής είναι και πάλι ο εξαιρετικός συνάδελφος Διαμαντής Κλημεντίδης, MSc in Clinical Pharmacy.

Ο ρόλος του σύγχρονου φαρμακοποιού στη μεγιστοποίηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού είναι κομβικής σημασίας, και αναγνωρισμένος από φορείς παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Σκοπός των σεμιναρίων αυτών, είναι να αποκτήσουν οι φαρμακοποιοί όλες τις γνώσεις που απαιτούνται, ώστε να αποτελέσουν αξιόπιστο κρίκο του συστήματος πρωτοβάθμιας περίθαλψης, στην εθνική καμπάνια προώθησης του νευραλγικού ζητήματος του εμβολιασμού ενηλίκων.

Σας καλούμε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα συμμετοχής στα διαδικτυακά σεμινάρια, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις και το ρόλο μας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του σύγχρονου κοινωνικού φαινομένου της εμβολιοφοβίας.

Διαδικτυακά Σεμινάρια

Φ.Σ. Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρεβέζης & Τριχωνίδας
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:00
Φ.Σ. Ζακύνθου, Ιωαννίνων, Κέρκυρας & Κεφαλληνίας
Τεταρτή 30 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:00
Φ.Σ. Δωδεκανήσου, Καλύμνου, Κυκλάδων, Λέσβου & Σάμου
Δευτερά 05 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00
Φ.Σ. Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας & Μεσσηνίας
Τεταρτή 07 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00
Φ.Σ. Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας & Χαλκιδικής
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00
Φ.Σ. Έβρου, Ροδόπης & Ξάνθης
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00
Φ.Σ. Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Πιερίας & Φλώρινας
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00
Φ.Σ. Δράμας, Καβάλας & Σερρών
Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020, στις 18:00