Διαδυκτιακά Live Φορολογικά Σεμινάρια

Δείτε εδώ το σεμινάριο

(βίντεο του τελευταίου σεμιναρίου που διεξήχθει στις 29/6/2022, καθώς σε αυτό περιλαμβάνονται όλες οι απαντήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν στα προηγούμενα σεμινάρια)
Αγαπητοί συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για την απόφαση του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ να προχωρήσει σε νέο κύκλο διαδικτυακών σεμιναρίων "Φαρμακείο & φορολογική διαχείριση", σε συνεργασία με τους τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους, καθώς ο φαρμακοποιός σήμερα οφείλει να κατανοεί το πλαίσιο λειτουργίας του φαρμακείου του, να εναρμονίζεται στα ισχύοντα οικονομικά πρότυπα, να συμμορφώνεται με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για να αναπτύσσεται χωρίς κινδύνους σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Με κεντρικό θέμα «Φορολογική λειτουργία φαρμακείου - Ορθές πρακτικές στην άσκηση δραστηριοτήτων - Φορολογικοί Έλεγχοι», τα διαδικτυακά σεμινάρια διεξάγονται ανά Περιφέρεια, για τους φαρμακοποιούς-μέλη των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων, έχουν 3ωρη διάρκεια και εισηγητής τους είναι ο φοροτεχνικός και συγγραφέας λογιστικών- φορολογικών βιβλίων κ. Γιώργος Κορομηλάς.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εστιάσει εκεί που ο σύγχρονος φαρμακοποιός, υπό το βάρος των πολλαπλών απαιτήσεων της επιστημονικής του εργασίας, κρίνεται απαραίτητο συνολικά να ενισχύσει τη γνώση του, συνεπώς να προστατευθεί.

Σας καλούμε να κάνετε την εγγραφή σας και να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο της Περιφέρειάς σας και βεβαίως να αξιοποιήσετε συνολικά τη φορολογική έγκυρη γνώση, που σίγουρα θα αποκτήσετε.

Διαδικτυακά Σεμινάρια

Φ.Σ. Κεντρ. & Αν. Μακεδονίας & Θράκης
Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, στις 17:00
Φ.Σ. Αιγαίου & Ιονίου
Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στις 17:00
Φ.Σ. Ηπείρου & Δυτ. Μακεδονίας
Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, στις 17:00
Φ.Σ. Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας & Μαγνησίας
Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, στις 17:00
Φ.Σ. Καρδίτσας, Λάρισας & Τρικάλων
Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, στις 17:00