Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και το Ινστιτούτο Δια Βίου
Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα:
«ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΟΛΩΝ- ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ»
που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 18:00 - 20:00.

Το σεμινάριο διεξάγεται σε συνεργασία με το Women on top, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την ενδυνάμωση των γυναικών, την ισότητα & τη συμπερίληψη στην εργασία.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να καλλιεργηθούν τα απαραίτητα εργαλεία που θα υποστηρίξουν τη γυναίκα φαρμακοποιό να ισορροπήσει τους πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινότητά της ως εργαζόμενη, μητέρα, σύντροφο, πολίτη και φίλη.

Σας περιμένουμε!


Στο σεμινάριο θα συζητηθούν:
• Ποια είναι τα εμπόδια και ποιες οι ευκαιρίες της διαχείρισης πολλαπλών ρόλων στην καθημερινότητα της Ελληνίδας φαρμακοποιού;
• Πώς μπορούμε να ισορροπήσουμε τους πολλαπλούς ρόλους που υποστηρίζουμε ως εργαζόμενες μητέρες, σύντροφοι, πολίτες και φίλες;
• Πώς μπορούμε να είμαστε παρούσες σε κάθε περίσταση που απαιτεί την προσοχή και την ενέργειά μας με διαφορετικό τρόπο και να βρίσκουμε χώρο για τις προσωπικές μας ανάγκες;

Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο, οι συμμετέχουσες, ειδικά αν αναλαμβάνουν και ρόλους φροντίδας εκτός της εργασίας τους, θα καλλιεργήσουν εργαλεία που θα υποστηρίξουν όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική τους εξέλιξη σε όλα τα διαφορετικά πλαίσια και με τους διαφορετικούς ανθρώπους που έχουν σημασία για τη δική τους ζωή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:00 - 18:15 Έναρξη-χαιρετισμοί προέδρου ΠΦΣ, κ. Απόστολου Βαλτά και προέδρου ΙΔΕΕΑΦ κ. Σεραφείμ Ζήκα
Συντονίστρια: Τερέζα Χαραμή, Μέλος ΔΣ ΠΦΣ, Πρόεδρος Φ.Σ. Κοζάνης
Eκπαιδεύτρια: Δήμητρα Γούναρη, PCI Parent Coach®, Creating Supportive Workplaces for Parents
18:15 - 19:30 Διαχείριση πολλαπλών ρόλων, Εξισορρόπηση επαγγελματικής & ιδιωτικής ζωής με αποτελεσματική διαχείριση πολλαπλών ρόλων
19:30 - 20:00 Ερωτήσεις - Συζήτηση

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Σεμινάριο θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα του ΙΔΕΕΑΦ.

Κάντε είσοδο για να δηλώσετε συμμετοχή

Οδηγίες παρακολούθησης

  • Στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή στο ΙΔΕΕΑΦ θα λάβετε το link παρακολούθησης, την ημέρα διεξαγωγής του Σεμιναρίου. To link αυτό είναι προσωπικό και συνδεδεμένο με τα στοιχεία που δηλώσατε και μπορεί να υποστηρίξει μόνο ένα χρήστη.
  • Ο τεχνικός εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για την σύνδεση και παρακολούθηση είναι ο βασικός, δηλαδή: υπολογιστής (σταθερός ή laptop) ή κινητό (smart phone) ή tablet με περιηγητή (browser) Chrome ή Firefox ή Safari και ηχεία ή ακουστικά.
  • Το link θα είναι ενεργό μισή ώρα πριν την έναρξη. Αρκεί να το πατήσετε για να βρεθείτε στον "χώρο" του Σεμιναρίου.
  • Στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης θα μπορείτε να υποβάλετε τα ερωτήματά σας, γραπτώς μέσω chat.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ